JS Works is een veelzijdig en flexibel eenmans-klusbedrijf dat breed inzetbaar is voor zowel grote als kleine werkzaamheden in en om uw woning of bedrijfspand. Voor grotere projecten of specialistisch werk, werk ik steeds samen met dezelfde mensen. Dit omdat wij goed op elkaar ingespeeld zijn en weten wat we aan elkaar hebben. Op deze manier kan ik u garanderen dat er degelijk en net werk afgeleverd wordt.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Ik maak daarom altijd eerst een afspraak met u om op locatie te komen kijken en de werkzaamheden te bespreken. Geen enkel werk is namelijk hetzelfde!!

Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en kan ik u adviseren over de diverse mogelijkheden omtrent materiaal(her)-gebruik, zelfwerkzaamheid, indeling van ruimte e.d. Alle aspecten die relevant zijn voor het uitbrengen van een offerte worden besproken. Naar aanleiding van dit gesprek maak ik een geheel vrijblijvende offerte. In deze offerte staan de uit te voeren werkzaamheden duidelijk omschreven met de bijbehorende prijs. Wanneer de offerte u aanstaat maken we een vervolgafspraak om de laatste details voor uitvoering van de offerte door te spreken.

Een veel gehoorde reactie van klanten is dat de werkzaamheden ordelijk en netjes worden uitgevoerd en dat er veel aandacht wordt besteed aan de afwerking en het totaalplaatje. Ook de service die verleend wordt nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd wordt als zeer positief ervaren.

Het meest belangrijke is en blijft een tevreden klant!